Посетителите ќе можат повеќе од 4 минути да се спуштаат од врвот тобоганот до останатите атракции на водениот парк.

Во тематскиот парк веќе постои тобоган долг 300 метри, отворен пред две години, како и жичарница со 30 седишта, долга 400 метри.