Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски заедно со градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски во рамките на активноста „Промените се случуваат, секогаш со народот“, денеска  присуствуваат на отворање на училишна спортска сала во ОУ „Григор Прличев“ во Железара, општина Гази Баба.

Погледнете ги изјавите на Мисајловски и Стефковски во живо: