Тој во изјавата вели дека се уште се мисли каква одлука да донесе.

– Ми се чини дека секој човек со денови, недели, месеци а понекогаш и со години се мачи додека не пресече и донесе одлука, а тешките одлуки одговорните и сериозните луѓе не ги носат лесно-вели Вучиќ.