– По наредба на Јавен обвинител извршен е увид при што било констатирано дека З.М.спуштајќи се по шумски пат со трактор натоварен со огревно дрво, загубил контрола врз тракторот и излетал од патот, информира Стефан Димоски од СВР Охрид