Кавадарчанка пријавила физички напад од својот син.

Вчера во ОВР Кавадарци, 32-годишна жена пријавилa дека околу 11.30 часот во домот била физички нападната од нејзиниот 15 – годишен син, кој бил сместен во „Мал групен дом“ во Кавадарци и со него ќе се постапува според Законот за детска правда – информира портпаролот на СВР Велес, Верољуб Додевски.