Вечерва од 19:15 часот следете го моето гостување во вестите на ТВ Сител каде што ќе разговараме за евроинтеграциите на Македонија и блокадата од Бугарија и катастрофалната надворешна политика на Заев, високата корупција, економското опустошување како и сите останати актуелни политички теми.