– Сакам да ве известам дека по вчерашните пројавени симптоми, резултатот на Ковид-19 ми е позитивен. Искрено се надевам дека не сум придонел за натамошно ширење на оваа зараза, напиша тој на Фејсбук.

Сакам да ве известам дека по вчерашните пројавени симптоми, резултатот на Ковид-19 ми е позитивен. Искрено се надевам дека не сум придонел за натамошно ширење на оваа зараза.

Posted by Dejan Pavleski on Monday, April 5, 2021