Фејсбук страницата „Го сакам Бутел“ објавува фотографии од правењето на огромна депонија во местото Кучевачка Бара.

– Вработени во општина Бутел фрлаат ѓубре и прават огромни депонии во населеното место Кучевачка Бара. Ова е голем срам, ова срамно дело мора да има и одговорност! За што служат вработените во општина Бутел, за да ги чистат депониите или да ги создаваат!? Кој им даде наредба на вработените во општината да го направат овој грозен чин!?, децидни се „Го сакам Бутел“.

Повеќе може да погледнете од нивната објава.

 

ФАТЕНИ НА ДЕЛО !

Вработени во општина Бутел фрлаат ѓубре и прават огромни депонии во населеното место Кучевачка…

Posted by Го сакам Бутел on Saturday, April 10, 2021