– Малку незгодно да те фати ако Кире Колемишевски, висок партиски функционер и министер, па Јован и Сандра од кабинет на Венко Филипче, инаку министер за здравство, се фатени на фотографија за странски медиум како чекаат ред во Ниш за вакцинирање, нели?
Kiril Kolemisevski ти ли си?
Незгодно, ама не за Зоран Заев и Венко Филипче, гарант се на мотор некаде, м?, прашува портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски.

Малку незгодно да те фати ако Кире Колемишевски, висок партиски функционер и министер, па Јован и Сандра од кабинет на…

Posted by Naum Stoilkovski on Monday, March 29, 2021