-Двонасочната комуникација со вас граѓаните ни е посебно важна. Затоа ја стартуваме и апликацијата М-заедница. Апликација на која ќе можете да пријавите проблем или да дадете ваш предлог. Го продолжуваме и проектот Буџет за сите. Вие граѓаните и во следните четири години ќе одлучувате како и за што ќе се трошат парите во буџетот на општината.Докажав дека сум градоначалник еднаков за сите. За мене секој е важен.Така продолжувам и во наредните четири години, вели Георгиевски.