Никогаш во животот не сум влегол во хеликоптер, напиша на својот Фејсбук профил, поранешниот премиер на Република Македонија, Никола Груевски.

Со тоа тој го демантираше сегашниот премиер Зоран Заев, кој во „Само интервју“ правдајќи се зошто денеска го користел хеликоптерот на МВР за да оди во Прилеп, ја убедуваше јавноста дека порано Груевски користел хеликоптер за приватни цели, а денеска тој го користел за службени цели.

 

Никогаш во животот не сум влегол во хеликоптер.

Posted by Nikola Gruevski on Friday, April 2, 2021