– 3 месеци потоа, 30 мртви дневно и скоро нула вакцини, освен оние кои стигнаа како донација. Ниту Фајзер вакцини, ниту 200 илјади вакцини од Кина. А како би имале, кога наместо вакцини, бркаат провизии. Загрижувачка неспособност, пишува Мицкоски.

3 месеци потоа, 30 мртви дневно и скоро нула вакцини, освен оние кои стигнаа како донација. Ниту Фајзер вакцини, ниту 200 илјади вакцини од Кина. А како би имале, кога наместо вакцини, бркаат провизии. Загрижувачка неспособност.

Posted by Hristijan Mickoski on Tuesday, March 23, 2021