Пријатели засекогаш! За вистинските вредности во Европа – ниски даноци, економски просперитет, семејни вредности, напиша Александар Николоски, потпретседател на ВМРО ДПМНЕ на социјалнитре мрежи , по средбата со унгарскиот премиер Виктор Орбан.