На 01.08.2022 во 15:50 часот во СВР Скопје е пријавено дека на ул. „Ѓорче Петров“ во објект на финансиско друштво, две лица со закана врз вработените од сеф одзеле пари и други предмети.

Се преземат мерки за расчистување на случајот.