Ова во Собрание е тероризам, а не 27 април!, напиша на фејсбук лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицксоки, во врска со денешните случувања во Собранието.

-Кога законите и правилата не важат за власта. Медиумите пишуваа дека човек почина затоа што немало брза помош, а денес за аздисот на власта и пратеничката има. Крајот брзо ќе им се случи, а ќе има и кривични пријави и одговорност за кршењето на протоколите, законите и Уставот!, пишува Мицкоски

Ова во Собрание е тероризам, а не 27 април!

Кога законите и правилата не важат за власта.

Медиумите пишуваа дека…

Posted by Hristijan Mickoski on Sunday, April 18, 2021