Милан Лепоја, членот на групата „Пинк Пантер“ бил убиен на зверски начин во викендицата на Веља невоља во Ритопек.

Групата на Беливук го убила бидејќи се сомневала дека 44 годишниот Лепоја го организирал убиството на  водачот на Кавачкиот клан Радоје Звицер во Киев, Украина.

Егзекутор бил Марко Миљковиќ-Месар кој по убиството се пофалил.

Сега го убивме. Го измоча мајчиното млеко.Знаеш колкав коњ е , сто килограми-опишал Месарот.