Неговиот Фејбсук статус ви го пренесуваме во целост.

СДСМовци, гледате какви идиоти ви ја водат партијата. Со месеци убедуваат дека попис мора да има, дека ако нема попис во април ќе биде крај на светот, па ни се закануваа со затвори и казни, кога гласно им велевме дека попис не смее да има.
За на крајот, нивното МОРА ДА ИМА, преку ноќ да стане, ВАЖИ БЕ, ЌЕ НЕМА.
Знаете зошто? Зашто одложувањето го трампаа за деблокирање на собранието. Па ќе си изгласаат да го градат и клиничкиот, ќе трпаат пари у џебови… И така…
Кога треба да се трпаат пати, ништо не се мора.
Попис и онака ќе има, нели?
Ќе има ако го сменат и методот за попис.
Ако не, пак ќе нема.
Редно е ние како народ да ви го извадиме на нос вашето пиљарско владеење.
Затоа се молат СДСМовци да не го величаат потегот на шефот за одложување на пописот, оти не се работи тука за визија, туку за пиљарство.
Башка до вчера за гуша фаќаа ако некој аргументирано им кажеше зошто пописот мора да се одложи, напиша на Фејсбук, актерот Сашо Тасевски

 

СДСМовци, гледате какви идиоти ви ја водат партијата. Со месеци убедуваат дека попис мора да има, дека ако нема попис во…

Posted by Sasho Tasevski on Tuesday, March 30, 2021