На 23.05.2021 во 14,50 часот во СВР Скопје било пријавено дека во угостителски објект на подрачје на Гази Баба по претходна расправија бил нарушен јавниот ред и мир со физичка пресметка помеѓу С.Б.(56), М.Б.(30), Ѓ.Ц.(42) од една страна и С.П.(44) и малолетничка, од друга страна, сите од Скопје.

Сочинет е записник за констатиран прекршок по чл. 4 и чл. 11 од ЗППЈРМ.