Нас мал ни беше паркингот па моравме само двокатните да ги паркираме, напиша поранешниот градски татко Коце Трајановски, по изјавата на сегашниот градоначалник на Град Скопје Петре Шилегов дека се набавени над 130 комунални возила и автобуси во еден мандат.