Прекинато водоснабдување утре од 9 часот ќе имаат корисниците од улиците „Кораб“, „Струшка“, „Мокра“ и делови од улиците „Козле“ и „Јуриј Гагарин“ во населбата Козле.

Од ЈП „Водовод и канализација“ соопштија дека прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на затворач ф-150 милиметри на улица „Кораб“ број 1 и ќе трае до завршување со санација на дефектот