Ќе ја плати цената, а какви ќе бидат последиците, ќе видите наскоро, изјави Бајден за ABC News.

Тој ги даде забелешките по разузнавачкиот извештај кој ги потврдува тврдењата дека самиот Путин стои зад мешањето на Русија во изборите.

Русите возвратија дека станува збор за неосновани обвинувања.