Инциденти се случи кога домашните навивачи го удрија Димитри Паје со тврд предмет, тој не остана должен па им го врати „назад“.

Погледнете повеќе од видеото во продолжение.

Натпреварот меѓу Ница и Марсеј од 3. коло во Лига 1 заврши 15 минути порано поради овој голем инцидент.