Лефков истакна дека бизнисите и граѓаните со месеци трпат, а „БРАКО“ на Анѓушев склучиле договор со Владата во вредност од 4,5 милиони евра, од кои најголем дел веќе му се исплатени.

Проследете ја прес-конференцијата во ВМРО-ДПМНЕ:

Коментар на денот

Лефков: Додека фирми чекаат со месеци за наплата, Кочо Анѓушев се наплати експресно 3.67 милиони евра за модуларни болници

Posted by ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО on Sunday, April 18, 2021