Драматични сцени во Скопје. Полицијата интервенираше и спречи трагедија. Спасено едно лице кое се заканувало дека ќе се фрли од зграда.

Во акцијата учествуваше и специјалната единица на МВР, како и противпожарната служба на Град Скопје, пренесува „news1.mk“.

Полицијата спречи самоубиство во Скопје.

Со навремена реакција на Полицијата спречена трагедија. Драматични сцени во Скопје. Полицијата интервенира и спречи трагедија кога едно лице се заканувало дека ќе си го одземе животот.

Posted by News1.mk on Saturday, March 20, 2021