Партијата Интегра најавува нови модерни влезови во главниот град и високо модерна патна мрежа, изменети ДУП-ови, асфалт до секој дом. Според објавата во нивниот видео спот, тие ќе понудат бројни решенија за нов лик на Скопје.

– DRESS TO IMPRESS’ – блескави, импресивни влезови во градовите, концепт на ‘smart living’ модерно живеење…и бројни напредни решенија за нов лик на Скопје и градовите македонски. ХРАБРОСТ ЗА ПРОМЕНИ…!, напишаа тие.