Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски на својот фејсбук најави дека денеска ќе одржи прес-конференција на која, како што пишува, ќе објави нов скандал.

-Недела, таман ден за нов крими скандал на мафијата! Тендер мајсторите на мафијата не мируваат. Следува нов “Рашковски”, ама овој пат Скопски, тежок 10.000.000!, пишува Стоилковски.

Прес-конференцијата е закажана во 11 часот.

Недела, таман ден за нов крими скандал на мафијата!
Тендер мајсторите на мафијата не мируваат. Следува нов “Рашковски”,…

Posted by Naum Stoilkovski on Sunday, April 18, 2021