Тема на оваа седница беше актуелната состојба поврзана со пандемијата.

Во живо проследете го обраќањето на претседателот на државата, Стево Пендаровски.

Изјава на претседателот Пендаровски по зсостанокот на седницата на Советот за безбедност

Posted by MИА.mk on Tuesday, March 30, 2021