Во денешното издание на емисијата „Филибастер“ со Предраг Кукиќ, гостин е пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Бојан Стојаноски, со кого разговараме на актуелните теми.

-Поскапувањето ги испразни паричниците, нема напредок во преговорите меѓу Скопје и Софија, продолжува активната блокада во Собранието

Погледнете ја емисијата во живо: