Денешен гостин во „Филибастер“ е пратеникот Љупчо Пренџов, со кого разговараме за активната блокада во собранието, за економската криза во земјава, како и за тоа дали се на повидок предвремени парламентарни избори после сите случувања во државата.

Погледнете ја емисијата во живо: