Законот за државјанството и денес пред собраниската Комисија за европски прашања

З

Комисијата за европски прашања на Собранието денеска треба да ја одржи својата 23 седница, на чиј дневен ред е само една точка.

Македонија 23.07.2021. 08:50

Членовите на Комисијата ќе треба да расправаат за Предлогот на закон за изменување и дополнување на Законот за државјанството на Република Македонија, по скратена постапка во второ читање.


Подкаст

Подкаст