Утрово неколку училишта во Белград добиле дојава за бомба, дознава Телеграф.

Извештајот дојде до основното училиште Франција Прешерн во Миљаковац и основното училиште „Иво Андриќ“. Според неофицијални информации на Телеграм, до неколку белградски училишта стигнале дојави. Учениците поради пријавите морале да ги напуштат училниците.

Полицијата е на терен и ја проверува веродостојноста на пријавите.