Демировски преку статус на „Фејсбук“ ја oбјави порака која ја добил од Заев на Фејсбук.

„Зоран Заев го допре дното откако поради моите издржани критики се одлучи да ми се заканува.
Поради заканите од премиерот сум загрижен за мојата и безбедносната на моето семејство.
Еднаш пробаа да ме убијат, не успеаа. Нема да запрам бидејќи борбата за нашата Македонија и за браќата Роми е поголема од секој еден поединец.
Казната за то што им правиш на Ромите и на сите граѓани кои живеат во Македонија ќе те стигне на следните избори кога РОМИТЕ ќе те вратат назад во Муртино“, напиша Демировски.

Зоран Заев го допре дното откако поради моите издржани критики се одлучи да ми се заканува.

Поради заканите од…

Posted by Gege Wrf Demirovski on Wednesday, March 24, 2021