-Почитувани пријатели, позади нас е една тешка година, но и година во којашто започнаа ПРОМЕНИТЕ!
Во следната година заедно со вас ќе ги довршиме промените. Доаѓа нова Влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ којашто ќе ги реши здравствената и економската криза.Имајте поубава и повесела 2022 година вие и вашите семејства!
Погледнете ја мојата битка во текот на 2021 година