Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски заедно со градоначалникот на општина Гевгелија, Андон Сарамандов ќе присуствуваат на примање на донација за Пожарната во Гевгелија.

Настанот, информираат од партијата, е во рамките на активноста „Промените се случуваат, секогаш со народот“.