Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денес оствари средба со поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска.

„Средба силна колку Горде. Неправдата никогаш не нè скршила“ – посочува Мицкоски!