– Во три реченици вака изгледаат лагите на Заев и Владата за вакцините:

-На 11 декември минатата година Заев изјави: „Можевме да набавиме вакцина директно од Фајзер, ама тоа не го дозволува законот”.
-На 4 јануари 2021 година Заев вети: „Постигнат е договор со Фајзер, тие ќе пристигнат во февруари”.
-Денес веста е: „Договорот на Македонија со Фајзер не е финализиран”.Срам, дебакл, неспособност и хаос. Луѓе умираат, носат со себе трауми поради овие дезертери и криминалци, посочува Мицкоски.

Во три реченици вака изгледаат лагите на Заев и Владата за вакцините:

-На 11 декември минатата година Заев изјави:…

Posted by Hristijan Mickoski on Thursday, March 18, 2021