Мицкоски вели дека претседателот Пендаровски, сакајќи да биде сатиричен – испаднал смешен.

– Што се однесува до времињата кога една партија на власт беше и полицаец и обвинител и судија можам да Ви кажам добредојдовте во 2021 година, или да бидам попрецизен денес не партијата на власт туку вашиот стопан е полицаец, обвинител и судија, напиша Мицкоски.

Прочитајте го целиот статус:

Еве го бекна, ама не само што бекна туку и потпиша се што му нареди стопанот. Сакаше да биде сатиричен, а испадна…

Posted by Hristijan Mickoski on Sunday, April 18, 2021