ЈП за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта известува дека во 07.00 часот се укинува забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец крак Маврово – Дебар.

Моментно сите забрани за сообраќај за тешки товарни возила се укинати, соопштуваат од ЦУК.