Откако извлекол голем кеш од Радоје Звицер, Веља невоља се пофалил на своте соработници по шифрирана порака.

Еве ги дереме овие Црногорци.

Беливук и Марко Мирковиќ биле бесни дека тие му ги работат валканите работи на Звицер и служат како топовско месо а лидерот на Кавачаните ги собира парите.

Тие сметале дека се малку платени а во една од пораките го нарекува Звицер неспособен и глуп.