Премиерот Заев заедно со министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска и со министерот за економија, Крешник Бектеши ќе се обратат за предлог на Законот за изменување и дополнување на Законот за работни односи, а потоа премиерот Заев заедно со министерот за финансии, Фатмир Бесими, ќе го презентираат Ребалансот на буџетот за 2021 година.

Прес конференцијата започнува во 13:30 часот.