Ова е местото на пратеникот кој вчера дрско ја манипулираше македонската јавност дека секој ден бил од 10 часот во Собрание и макотрпно работел за интересите на граѓаните, напиша Пренџов.

Ова е местото на пратеникот кој вчера дрско ја манипулираше македонската јавност дека секој ден бил од 10 часот во…

Posted by Љупчо Пренџов / Ljupco Prendjov on Thursday, March 25, 2021

Всушност овој, како што вели, милозвучен манипулатор, не само што не присуствува на собраниските седници, тој не учествува во работата на ниту една Комисија во Собранието.

Од сите си даде неотповиклива оставка уште на почетокот од мандатот. Граѓаните гласаат за пратеници, а не за Фејбук акробати, појаснува Пренџов.