При својата посета, Николоски оствари средба со жителите на Јаничиште, а беше и во посета на неколку успешни фирми од тој крај.

За посетата, Николоски на својот Фејсбук напиша: „Жителите се соочуваат со голем број проблеми, а оваа Влада предводена од Заев не ги решава проблемите со кои се соочуваат. Мора да се стави КРАЈ НА ОВАА КОРУМПИРАНА ВЛАСТ која мисли само на ПРОВИЗИИ!“

Средба со жителите на Јанчиште, општина Јегуновце

Вчера во општина Јегуновце остваривме средба со жителите на Јанчиште и посетивме неколку успешни фирми од овој крај.

Жителите се соочуваат со голем број проблеми, а оваа Влада предводена од Заев не ги решава проблемите со кои се соочуваат. Мора да се стави КРАЈ НА ОВАА КОРУМПИРАНА ВЛАСТ која мисли само на ПРОВИЗИИ!

Posted by Aleksandar Nikoloski on Sunday, March 28, 2021